Hulp aanvragen ?Ik zoek een toffe job!
Dienstenbrigade
Marktplein 30
3590 Diepenbeek

011/42.62.18
info@dienstenbrigade.be

Erkenning nr. 01032
Personeelsinfo

Succesvol samenwerken

De eerste keer

  • De eerste kennismaking met uw poetshulp vindt plaats bij aanvang van de eerste prestatie. Kunt u zich dan onmogelijk vrijmaken dan trachten we , in samenspraak met de huishoudhulp, een voorafgaande afspraak vast te leggen. Samen overloopt u de taken en de verwachtingen. Hebt u een wekelijks of maandelijks schema voor bepaalde taken? Dan bespreekt u dat meteen. Ook geeft u aan welke producten moeten gebruikt worden, vooral dan voor specifieke materialen als houten oppervlakten, delicate vloeren,...
  • Hou rekening met een inwerkperiode. Uit ervaring weten wij dat een poetshulp na 4 tot 6 weken het ideale werkritme in uw woning gevonden heeft.

 

En daarna ...

  •  Volg tijdens de eerste weken het werk van uw poetshulp van nabij op. Zo kunt u meteen bijsturen waar nodig. Dat is nog altijd de beste garantie voor wederzijdse tevredenheid!
  • Duiken er problemen op? U bent niet tevreden over de kwaliteit van het werk of de houding van uw poetshulp? Meld het, aan ons en eventueel ook rechtstreeks aan uw hulp in huis. Kort op de bal spelen, vinden we belangrijk. En we zijn er voor u om problemen op te lossen!
  •  Bestel tijdig uw cheques zodat u nooit zonder komt te zitten!

 

En tot slot ...

Niemand is perfect! En perfectie is niet van deze wereld. Bent u niet 100% tevreden, zeg het. Altijd. Maar weet ook dat wij en onze medewerkers alles op alles zetten voor een ‘vlekkeloze’ dienstverlening. Altijd.

Een huis dat blinkt als een spiegel, klusjes vakkundig aangepakt, wasgoed netjes in de plooi, … als we iets doen, dan doen we het ook goed. Die visie dragen we bij De Dienstenbrigade hoog in het vaandel.
Onze klanten weten dat wel te waarderen.

 

Tevreden klanten - klanten getuigen

Familie Smeers uit Diepenbeek doet al ruim 4 jaar een beroep op de Dienstenbrigade:
Ik heb mijn huis altijd zelf onderhouden. Tot mijn ongeluk enkele jaren geleden. Sindsdien valt poetsen me zwaar. De Dienstenbrigade kwam echt als geroepen. Sonia komt wekelijks langs. In drie uur krijgt ze heel veel gedaan. En ze poetst zo goed als ikzelf zou doen.” - Mevr. Smeers

Familie Deflem uit Diepenbeek werkt al 5 jaar samen met de Dienstenbrigade:
“Antonella van de Dienstenbrigade is een vertrouwd gezicht in huis. Ze is stipt en correct. Ze werkt zelfstandig en ze poetst alsof het haar eigen huis is. Werken met dienstencheques is ook heel voordelig, gezien de belastingaftrek. Ik kan het iedereen warm aanbevelen.” - Mevr. Rina Deflem-Stevens