Hulp aanvragen ?Ik zoek een toffe job!
Dienstenbrigade
Marktplein 30
3590 Diepenbeek

011/42.62.18
info@dienstenbrigade.be

Erkenning nr. 01032
Personeelsinfo

Ik zoek een toffe job!

Doolopend jobs beschikbaar in Diepenbeek en Hasselt!

 

Op zoek naar werk als huishoudhulp? Word lid van de Dienstenbrigade!

Hier krijg je al een voorsmaakje van de sfeer bij ons op kantoor!

Bij de Dienstenbrigade ga je aan de slag als hulp (m/v) in het huishouden bij gezinnen thuis. Deeltijds of voltijds, dat kies je zelf. Je verricht allerlei huishoudelijke taken, van schoonmaken tot strijken en boodschappen doen.
Afwisseling genoeg!
Weet jij van aanpakken en heb je een neus voor kwaliteitswerk?
Ben je flexibel en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij wellicht geknipt voor de job.

De Dienstenbrigade is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Wil je deeltijds of voltijds (max. 38 uren/week) aan de slag als hulp in het huishouden bij particulieren thuis?  Onmiddellijk of binnen enkele weken of maanden?

Dan ben jij de ideale kandidaat om onze ploeg te versterken!

  • Solliciteer onderaan deze pagina via het formulier
  • Bel ons op het nummer 011/426218
  • Mail ons via sollicitatie@dienstenbrigade.be

 

Aanbod en voordelen: 

- Je maakt deel uit van het tofste team van huishoudhulpen in regio Diepenbeek/Hasselt : Dienstenbrigade ! Bij Dienstenbrigade gaan we elke dag weer voor gelukkige werknemers en tevreden klanten, want het ene kan niet zonder het andere !

- Je kiest zelf jouw vast uurrooster : vaste werkuren overdag, zonder avond- of weekendwerk. Alles is mogelijk tussen 10u en 38u werken per week. Deeltijds of voltijds, het kan allemaal. Bijvb : schoolbeluurrooster (enkel tijdens de schooluren, ook op woensdag) of co-ouderschapsuurrooster (de ene week voltijds werken, de andere week halftijds)...

- Bruto-uurloon : 13.10 EUR/uur om te starten, met evolutie. Halftijds verdien je ongeveer 1000 EUR netto, voltijds 1700 à 1800 EUR netto.

- Vakantiegeld, eindejaarspremie en opbouw van pensioenrechten.

- Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in het beheren van je werkuren en afspraken met je klanten : deze flexibiliteit komt van twee kanten.

- Persoonlijke benadering door de mensen in het kantoor in het kader van een familiale onderneming, en dit zonder administratieve rompslomp.

- Je kiest zelf je verlof !

- Correcte en tijdige loonbetaling (op de 1ste van de maand !) en kwalitatieve werkkledij.

- Gratis Nederlandse les en een jobcoach die je ondersteunt !

- Wij zorgen voor de optimale match tussen jou als huishoudhulp en je klanten !

- We helpen je indien nodig met de administratie rond je job (vakbond, mutualiteit etc...) zodat alles op rolletjes verloopt.

- Mogelijkheid om in te tekenen op een elektrische fiets ter beschikking gesteld door werkgever met een voordelige eigen bijdrage

Voor een getuigenis van enkele van onze mensen

Klik hier voor Nederlands of Kliknij tutaj Polski

 

Klik hier voor ons privacybeleid.
 

 

Wij zijn een Inclusieve Onderneming:

ook in 2023 ontvingen wij wederom ons ‘Referentiebewijs Inclusieve Onderneming 2023’.Dit wil zeggen dat we concreet bijdragen aan de arbeidsinschakeling van mensen met potentieel op de arbeidsmarkt - hoe divers ook - en zo ook rechtstreeks meewerken aan de realisatie van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals) van de VN.

Wij blijven ons inspannen om inclusief te ondernemen met ondersteuning van een Werkplekarchitect (ondersteunende organisaties zoals in ons geval Alternatief, Stebo en GTB, voor job- en taalcoaching). 
 
Vlaanderen streeft naar een werkzaamheidsgraad van 80% in 2030. Dat doel ligt enkel binnen bereik als ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten kunnen inzetten. Om daartoe in staat te zijn - en zo deels mee de huidige spanningen op de arbeidsmarkt te verminderen - hebben ze nood aan:
 
• een intensieve en specifieke begeleiding die de Werkplekarchitecten hen kunnen bieden;
• werkgevers die hun werkvloer voor deze ondersteuning openstellen.

Wij zullen ons blijvend inzetten voor deze doelstellingen !

 

Wij zetten ons in binnen de dienstencheque-sector

Ons vormingsfonds Dienstencheques is heel actief om initiatieven te nemen om de sector te ondersteunen, en wij nemen daaraan dan ook heel graag deel !

Zo maakte onze werkneemster Valérie een filmpje voor de campagne ‘ik toon respect’ , fungeerden wij als testbedrijf voor de nieuwe werkbaarheidsscan voor de sector (een tevredenheidsbevraging voor huishoudhulpen en klanten), werden er twee coaches opgeleid voor de huishoudhulpen en konden wij uitgebreide workshops ergonomie organiseren voor het personeel onder het ESF project ‘werkbaar werk’.

Hier vind je de initiatieven van Vorm DC .

Solliciteer nu!

U zal zich voornamelijk verplaatsen met
Ik heb
Bent u momenteel aan het werk?

Natuurlijk mag u ons ook steeds contacteren op volgend adres:

Dienstenbrigade
Marktplein 30
3590 Diepenbeek
011/42.62.18
sollicitatie@dienstenbrigade.be