Hulp aanvragen ?Ik zoek een toffe job!
Dienstenbrigade
Marktplein 30
3590 Diepenbeek

011/42.62.18
info@dienstenbrigade.be

Erkenning nr. 01032
Personeelsinfo

Ons bedrijf

Wie zijn wij?

Een fulltime job, papa van twee kleine kinderen en een echtgenote die werkt ... Piet Achten ziet al vlug het nut in van poetshulp tegen een betaalbare prijs. En omdat heel wat andere jonge gezinnen in hetzelfde schuitje zitten, besluit Piet op zelfstandige basis poetshulp aan te bieden via het systeem van dienstencheques. In 2004 is de Dienstenbrigade uit Diepenbeek klaar om uit te rukken. En het is meteen een schot in de roos.

De vraag naar de dienstverlening van de brigade is groot en het jonge bedrijf groeit voortdurend. In de zomer van 2006 wordt echtgenote Ann medezaakvoerder van de Dienstenbrigade. Terwijl Piet de financiële en commerciële leiding op zich neemt, staat Ann in voor de administratie, operationele organisatie en het personeelsbeheer, intussen versterkt door medewerksters Tine en Ann. Samen met hun 120 medewerkers staan ze klaar om u een kwalitatieve hulp te bieden in het huishouden in de regio Midden-Limburg.

 

 

Onze missie

Poetsen, wassen en boodschappen doen in het weekend, strijken in de week … U kunt zich wel fijnere activiteiten bedenken? Groot gelijk. En misschien zijn die huishoudelijke taken wel moeilijk te combineren met uw werk, of wordt het u fysiek te zwaar? Dan bent u hier aan het juiste adres.

De Dienstenbrigade rukt uit om u het leven wat gemakkelijker te maken. Onze missie? Vraag en aanbod op het vlak van poetshulp maximaal op elkaar afstemmen. En dit via het supereenvoudige, superaantrekkelijke systeem van dienstencheques. Wij zetten alles op alles om voor u de geknipte poetshulp te vinden, helemaal op uw maat. Onze kwaliteitsaanpak, nauwgezette selectie en strikte opvolging staan daarvoor garant.

Bel ons gerust voor meer informatie. Dan bekijken we samen wat voor u de ideale oplossing is. Bent u klaar voor wat meer kwaliteit in uw leven? Bel ons op 011/42.62.18


Ann, Tine, Ann en Piet

  • tine 2
  • Ann
  • Piet
  • Ann